Leren breien voor volwassenen

In deze minicursus om te leren breien ga je aan de slag met de basisbeginselen van het breien. Ik leer je in 2 dagdelen; opzetten, recht breien, averecht breien, afkanten en ik leer je enkele eenvoudige patronen breien. Ervaar zelf hoe leuk het is om je eigen creatie te kunnen breien.  

Minicursus bestaat uit 2 dagdelen van 2,5 uur. 

1e dagdeel: Uitleg over materialen, testen van verschillende breinaalden, draad opzetten, vasthouden van de breinaalden en we maken een proeflapje waar we de basissteken gaan leren en hoe we afkanten.

2e dagdeel: We herhalen de basissteken en breien enkele eenvoudige patronen voor bijvoorbeeld een sjaal. 

Deze minicursus vindt plaats in mijn gezellige workshopruimte in Het Onze Lieve Vrouwe ter Eemklooster aan de Daam Fockemalaan 22 te Amersfoort, Parkeerplaats 4. Kosten zijn € 45,00 per persoon voor 2 dagdelen (exclusief materialen). Tijdens de minicursus maak je gebruik van breinaalden uit mijn workshopruimte en krijg je garen voor de proeflapjes en het patroon. Er is koffie en thee tijdens de minicursus. De 2 verschillende data worden in overleg gepland. Heb je interesse? Stuur een e-mail naar realrashworkshops@gmail.com  met vermelding van; minicursus breien, leeftijd en voorkeur voor de 2 data en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Ben je enthousiast geworden tijdens of na de cursus?  De mogelijkheid om materialen aan te schaffen kan in mijn workshopruimte.

Misschien vindt je een van deze workshops ook leuk: